Een iPad abonnement

 

De iPad is een razend populaire tablet en het was de eerste tablet die op de markt te verkrijgen was. Sinds de komst van de iPad is er een totaal nieuwe markt ontstaan. De iPad is een revolutionair apparaat. Nooit heeft iemand gedacht dat de iPad voor zo’n verandering kon gaan zorgen. De verkoop van deskcomputers en laptops zijn bijna gehalveerd doordat Apple dit revolutionaire product op de markt heeft gebracht. Er zijn twee soorten iPads op de markt te verkrijgen de normale iPad en de iPad Mini. Beide modellen kun je kopen met alleen een wifi connectie of je kunt kiezen voor een iPad met wifi en 3G of 4G connectie. Voor de laatst genoemde moet je ook een iPad abonnement afsluiten om overal gebruik te kunnen maken van je iPad.

 

iPad abonnement afsluiten

 

Als je een iPad abonnement afsluit krijg je net zoals bij een mobiel telefoon abonnement korting op de aanschaf van het apparaat. Doordat je een mobiel internet abonnement afsluit bij een provider voor de iPad krijg je een extra veel korting op de aanschaf van de iPad. Je kunt er ook voor kiezen om de iPad los te kopen met de functie voor 3G of 4G, dan betaal je 579 euro voor een iPad 16GB. Als je hiervoor kiest ben je wel vrij in je keuze voor een provider waar je een iPad abonnement kunt gaan afsluiten. Je hoeft dan alleen maar een abonnement af te sluiten waarbij je de mogelijkheid hebt om mobiel te kunnen internetten. Een iPad abonnement heb je al vanaf 20 euro per maand. Hoe meer data je kiest voor een iPad abonnement hoe meer je zal gaan betalen per maand voor het abonnement. Zodra je een iPad met abonnement hebt gekocht kun je door heel Nederland gebruik maken van de iPad, omdat je altijd de beschikking hebt over het 3G netwerk of het 4G netwerk. Wil je altijd gebruik kunnen maken van mobiel internet op je iPad sluit dan een iPad abonnement af!

 

iPad Air met of zonder abonnement

 

De nieuwste telg in de iPad familie is de iPad Air. Deze nieuwe iPad is de dunste en snelste iPad tot nu toe in de tablet markt. Het is een super mooi apparaat waar je ontzettend lang plezier van kunt beleven. De aanschaf prijs voor een iPad Air 16GB WiFi is 479 euro en wil je dezelfde versie met 4G internet waarbij je ook onderweg gebruik kunt maken van de iPad dan betaal je nog meer. Koop je de iPad Air met een internet abonnement dan ben je stukken voordeliger uit dan wanneer je de iPad Air zonder abonnement koopt. Doordat je een mobiel internet abonnement afsluit krijg je van de provider extra korting op de aanschaf van het apparaat. Kijk wat voor jou het voordeligste is en bestel de iPad Air met of zonder iPad abonnement.