Vergelijk de Galaxy S3 met de Galaxy S4

Galaxy S3 vs Galaxy S4

Begin mei 2013 werden de eerste Samsung Galaxy S4’s geleverd in Nederland. Uiteraard zal deze nieuwe smartphone van Samsung zijn voorganger, de Galaxy S3, flink overtreffen desondanks maken we hier toch een vergelijking van deze 2 toestellen.

Wij hebben speciaal voor u een vergelijkingstool ontwikkeld zodat u een abonnement na keuze kunt afsluiten bij verschillende providers. Deze kunt u onder aan de pagina vinden!

De vraag blijft natuurlijk, welk toestel is geschikter voor u? Vergelijk hieronder de belangrijkste specificaties!

Samsung Galaxy S3

Samsung Galaxy S3

 

 Samsung Galaxy S4

Samsung Galaxy S4

Het mag duidelijk zijn dat de Samsung Galaxy S4 een nieuwer toestel is en daarmee ook hoger scoort wat betreft de meeste technische specificaties. De Galaxy S4 is slechts een fractie groter dan de S3. Ook beschikt de nieuwere Samsung over meer rekenkracht dankzij zijn nieuwere en snellere quad-core processor, en een camera met een hogere resolutie.

Prijs
v.a. €449,- v.a. €549,-
Afmetingen
L:13,66 B:7,06 H:0,86 (cm)  L:13,6 B:6,98 H:0,79 (cm)
Scherm
4,8 inch HD Super AMOLED scherm  5 inch Super AMOLED
Snelheid
1,4 GHz Quad-core SoC ARM Cortex-A9 processor Qualcomm Snapdragon 600, Quad Core, 1900 MHz
Camera
8 megapixels  13 megapixels

Galaxy S3 of Galaxy S4?

Het prijsverschil op een los toestel is slechts 100 euro. Maar het prijsverschil tussen een S3 of een S4 abonnement kan toch nog redelijk veel schelen, enkele tientjes per maand! Dus als je een wat goedkoper abonnement wil dan kun je nog met een gerust hart de S3 nemen, aangezien dit nog een toestel is waar je voorlopig nog wel plezier aan kunt beleven. Heb je meer te besteden dan zou ik voor de S4 gaan, omdat dit toestel veel sneller, beter, en nog ietsjes groter is.  Maak je veel foto’s met je telefoon neem dan vooral de Samsung Galaxy S4 of nog beter de Galaxy S4 Zoom.

Krijg altijd een gratis toestel met onze vergelijkingstool:

 

Bekijk onze aanbiedingen:

Apple aanbiedingen

Samsung aanbiedingen

Sim Only aanbiedingen