Vergelijk de iPhone 5 met de Galaxy Note 2

iPhone 5 vs Galaxy Note 2

Wij hebben speciaal voor u een vergelijkingstool ontwikkeld zodat u een abonnement na keuze kunt afsluiten bij verschillende providers. Deze kunt u onder aan de pagina vinden!

De Samsung Galaxy Note 2 is de opvolger van de Galaxy Note (1). Deze hybride tablet telefoon werd gelanceerd op 29 augustus 2012. Het is een grote telefoon die naar mij mening eigenlijk iets te groot is voor de meeste mensen omdat hij maar net in de broekzak past. Dus kies je voor een iPhone 4s die wat handzamer is of voor de wat grotere Note 2.

Op het formaat na is nog een groot verschil tussen deze twee high-end smartphones het besturingssysteem; iOS of Android. Natuurlijk is het niet zeggen welke van de twee alternatieven de betere is. Over het algemeen wordt iOS als gebruiksvriendelijker gezien terwijl Android meer vrije functies biedt.

De vraag blijft natuurlijk, welk toestel is geschikter voor u? Vergelijk hieronder de belangrijkste specificaties!

Apple iPhone 5

iphone laying

 Samsung Galaxy Note 2

Het mag duidelijk zijn dat de Samsung Galaxy Note 2 een groter scherm heeft dan de iPhone 5 dus wil je een hybride tablet telefoon dan zou ik voor de Note 2 kiezen wil je toch een iets kleiner toestel kies dan voor de iPhone 5 of de iPhone 4s

Prijs
v.a. €659,- v.a. € 469,-
Afmetingen
L:12,38 B:5,86 H:0,76 (cm)  L:15,11 B:8,05 H:0,95 (cm)
Scherm
4 inch LCD 5,55 inch, Super AMOLED, 16 miljoen kleuren
Snelheid
Apple A6, Dual Core, 1300 MHz 1,6 GHz, Quad-Core
Camera
8 megapixels  8 Megapixels

Met een prijsverschil van meer dan 100 euro en bij beide toestellen heb je dan 16GB opslag vermogen, Bij de Galaxy Note 2 is het bijkomend voordeel dat je het geheugen nog uit kunt breiden doormiddel van een geheugenkaart. Bij de iPhone 5 kan dit niet en moet fors meer worden betaald voor een groter geheugen.

Het is altijd een lastige keus, beide telefoons hebben een 8 megapixel camera en het verschil zet er dan ook in of je een iPhone of Samsung voorstander bent. De Galaxy Note 2 is naar mijn mening iets aan de grote kant. Dus persoonlijk zou ik voor de iPhone gaan.

Op onze site hebben we wat zeer aantrekkelijke aanbiedingen geselecteerd voor zowel de Apple als Samsung Fans!! Kijk hieronder naar het aanbod.

iPhone 5 en Galaxy Note 2 vergelijker met altijd een gratis toestel:


 Bekijk onze aanbiedingen:

Apple aanbiedingen

Samsung aanbiedingen

Sim Only aanbiedingen