Vergelijk de Iphone 5s met de Galaxy S4 zoom

Iphone 5s vs. Galaxy S4 zoom

Inmiddels doet al een groot aantal geruchten de ronde omtrent de iPhone 5S. Natuurlijk is en blijft het de vraag of de iPhone 5s het wachten waard zal zijn, zeker nu de release van de Galaxy S4 Zoom heel erg dichtbij komt. De massaproductie van de nieuwe iPhone schijnt zeer binnenkort van start te gaan en ook wordt er veel gepraat over een goedkope variant. Een zogenaamde budget-iPhone. Ook dit laatste product zou zeer interessant kunnen zijn omdat dergelijke toestellen van de concurrenten het ook goed doen. Naar alle waarschijnlijkheid zal een goedkopere variant van de iPhone vooral bedoeld zijn voor Apple’s groeimarkten zoals bijvoorbeeld China. Intussen heeft Samsung op 12 juni 2013 de Galaxy S4 zoom aangekondigd., deze telefoon is uitgerust met een camera met 10x optische zoom.

 

Ondanks dat er toch wezenlijke verschillen zijn tussen de 2 rivalen, kan het voor consumenten toch erg lastig zijn een goede keuze te maken. Hieronder vindt u een duidelijk overzicht van de meeste belangrijke specificaties!

De Iphone 5s specificaties staan niet vast, aangezien het hier nog steeds gaat om geruchten ( weliswaar van betrouwbare bronnen ).

Apple iPhone 5s

 

 

Iphone 5s

Samsung Galaxy S4 zoom
Galaxy S4 zoom

 

Prijs
onbekend v.a. €499
Afmetingen
L:12,38 B:5,86 H:0,76 (cm)  L:12,55 B:6,35 H:1,54 (cm)
Scherm
4 inch, retina display  4,3 inch, Super AMOLED, 540 x 960 pixels
Snelheid
Apple A7-processor, verder nog onbekend ARM Cortex A9, Dual Core, 1500 MHz
Camera
13 megapixels, Dual led flits 16 megapixels, 10x optische zoom
Besturingssysteem:
iOS7 Meer informatie over iOS7 Android 4.2 (Jelly Bean)

Er gaan geruchten rond dat de Iphone 5s een vingerafdruklezer krijgt. De geruchten over de vingerafdruklezer komen voort uit de overname van beveilingsfirma AuthenTec die Apple vorig jaar deed. Deze firma is namelijk gespecialiseerd is vingerafdruklezers.

 

Iphone 5s of Galaxy S4 zoom?

Dit is een keus die u zelf zou moeten maken  we vinden de grootste verschillen nog altijd in de besturingssystemen van deze smartphones. Iets dat eigenlijk nog alles bepalend is bij de keuze voor een nieuwe aankoop, wat u ook in overweging kunt nemen is dat als u veel foto’s maakt, de Galaxy S4 zoom beter bij u past door de veel betere camera. Meer informatie over de Galaxy S4 zoom

 

 Bekijk onze aanbiedingen:

Apple aanbiedingen

Samsung aanbiedingen

Sim Only aanbiedingen