ios7. Compleet met nieuwe functies en vormgeving

nieuwe functies ios7:

iOS 7 heeft geweldige nieuwe functies als Controlecentrum, AirDrop voor iOS en slimmere multitasking.

Controlecentrum:

Met één veeg over het scherm naar boven komt het controlecentrum tevoorschijn , als je ermee klaar bent veeg je het weer naar beneden. Maar wat kun je er nu eigenlijk mee? Het controlecentrum heeft de volgende functies en zijn over 5 regels verdeeld:

1. Aan/uitknoppen voor: Vliegtuigmodus, Wi-Fi, Bluetooth, Niet Storen en Schermrotatie.

2. Schuifknop voor helderheid van het scherm.

3. muziekbediening (Play/Pauze, Vorig/Volgend, muziekvolume.

4. AirDrop en AirPlay knoppen.

5. zaklamp, timer, rekenmachine en camera knoppen.

 

AirDrop:

Met Airdrop deel je makkelijk en snel foto’s en video’s met de mensen om je heen!

Als je nu nog een bestand wilt delen, moet dat via sms, email of whatsapp. Maar straks met airdrop gaat dat veel makkelijker! Druk gewoon op Deel en kies degene die je iets wilt toesturen. AirDrop doet de rest, via Wi-Fi en Bluetooth.

 

slimmere multitasking:

ios7 is makkelijker en slimmer, als je een bijvoorbeeld elke dag een social media app opent op een bepaald tijdstip dan zal het slimmere multitasking systeem steeds net iets voor die tijd updates van die app ophalen, zodat wanneer jij de app opent je meteen op de hoogte bent!

Door 2 maal op de home knop te drukken krijg je al je geopende apps te zien. Wanneer je een app wilt sluiten veeg je de app omhoog. Verder wacht ios7 met het updaten van apps op een energie zuinig moment, bijvoorbeeld als je Iphone of Ipad op aan het laden is!

 

Iphone 5

Speciale Iphone 5 aanbieding

Vormgeving ios7:

ios 7 heeft een soort 3D-interface gekregen: als je je telefoon draait, verandert het perspectief. Er is daarbij een soort parallax-effect bij het bekijken van de wallpaper. De weer app is voortaan geanimeerd, met bijvoorbeeld bliksemflitsen.

Wanneer komt de officiële versie van ios7 uit en voor welke toestellen?

ios7 zal waarschijnlijk ergens in de herfst uitkomen, en zal beschikbaar zijn voor de Iphone 4 (en nieuwer) en de Ipad 2 (en nieuwer)

Getagd met , , , , , ,
Geplaatst in Apple