Samsung Galaxy S5

Dat Samsung met een nieuwe smartphone op de proppen komt is wel duidelijk, het is alleen de vraag of het ook daadwerkelijk de Galaxy S5 word. Het Koreaanse bedrijf heeft vorige week uitnodigingen verstuurd voor het ‘Unpacked 5′ Event in Barcelona. Al eerder werd er op zo’n aangekondigd event een nieuw toestel gepresenteerd door Samsung en deskundigen en analisten voorspellen dat 24 februari aanstaande de Galaxy S5 wordt gepresenteerd. De presentatie zal aanvangen om 20:00 uur lokale tijd in Barcelona. Deze avond zal ook duidelijk worden of Samsung de Galaxy S5 daadwerkelijk uitbrengt als de opvolger van de Galaxy S4. Tot op heden is er nog geen release datum bekend voor de Samsung Galaxy S5 maar dit zal ongetwijfeld deze avond bekend worden gemaakt.

Galaxy S5 bestellen

Zodra de Galaxy S5 gereleased is kan het toestel online besteld worden. De makkelijkste en snelste manier om het nieuwe vlaggenschip van Samsung te bestellen is om dit te doen via één van de onafhankelijke vergelijkingswebsites. Er zijn meerdere vergelijkingswebsites te vinden op het internet waar in één oog opslag de goedkoopste aanbieder gevonden kan worden voor de Galaxy S5. Het toestel zal als los toestel worden aangeboden, maar ook met een mobiel telefoonabonnement. Het is aan jezelf voor welke optie je gaat. Een los toestel heeft zijn voor en nadelen maar dit zelfde geldt voor een toestel met abonnement. Bestel je online een los toestel dan zal je hiervoor de hoofdprijs moeten betalen, maar je bent wel flexibel in de keuze van een mobiel telefoonabonnement. Ga je voor de tweede optie en bestel je de Galaxy S5 met een mobiel telefoonabonnement dan krijg je extreem hoge aanschafkorting, maar je zit wel een gedurende periode, meestal 24 maanden vast aan een provider. Ga voordat je overgaat tot bestellen goed bij jezelf na wat voor jou de beste optie is.

 

De prijs van het nieuwe top toestel van Samsung

 

Hoewel het toestel nog niet officieel is gepresenteerd en er nog geen enkele gegevens beschikbaar zijn gonst het al wel van de geruchten over de specificaties en de aanschafprijs van het toestel. Deskundigen en analisten in de telecom sector denken dat de Galaxy S5 prijs vergelijkbaar zal zijn met die van zijn voorganger. Hierna kijkend zal de prijs voor de Galaxy S5 tussen de 600 en 700 Euro liggen voor de goedkoopste uitvoering. Dit betekent dat je voor een los toestel dus aardig wat centen over de toonbank moet schuiven voordat je een simlockvrij toestel in handen hebt. Sluit je een mobiel telefoonabonnement af dan krijg je enorm veel korting op de aanschafprijs van het toestel, deze korting kan met een groot abonnement al snel oplopen tot 100 procent. Dit betekent dat je het toestel gratis bij het mobiele telefoonabonnement krijgt.

 

Samsung Galaxy S5 modellen|

 

In aanloop naar het ‘Unpacked 5’ Event gonst het van de geruchten omtrent de Galaxy S5. Vooral de specificaties van het toestel worden veel genoemd in de geruchtenstroom. Een ander opvallend gerucht gaat over de mogelijke modellen die Samsung voor de Galaxy S5 zal gaan uitbrengen. Er gaan namelijk geruchten dat de Galaxy S5 in 2 verschillende versies op de markt zal komen. Één versie in hoogwaardig plastic en één versie geproduceerd uit aluminium. Bij de plastische versie zal de batterij zelf vervangen kunnen worden, bij de aluminium versie niet. Verder zal Samsung de Galaxy S5 uitbrengen met de volgende opslagcapaciteiten: 32GB, 64GB en 128GB. Dit geheugen zou kunnen worden uitgebreid met een externe opslagkaart.

Vol verwachting wachten wij op de komst van het nieuwe vlaggenschip van Samsung! Jij ook?