Ipad stuk?

Wanneer je Ipad stuk is betekent dat echt nog geen tijd voor een nieuwe! Laat je Ipad gewoon repareren en bespaar je zelf een hoop frustratie en geld.

Wanneer Ipad reparatie?
Afhankelijk van hoe erg je Ipad beschadigd is kun je overwegen om jouw Ipad te laten repareren. Wanneer je je Ipad van 4 meter hoogte aan diggelen hebt laten vallen is reparatie misschien geen optie meer. Maar wanneer je een barst in je scherm hebt of wanneer je software problemen hebt is een Ipad reparatie zeker de moeite waard.

Waarom Ipad laten repareren?
Wanneer je je Ipad laat repareren hoef je je bestanden en foto’s niet over te zetten naar een nieuwe Ipad. Je kunt gewoon je eigen Ipad weer gebruiken zoals je hem gewend bent. Bovendien bespaart het je enorm veel geld!

Wat kost repareren?
De prijzen lopen natuurlijk bij verschillende aanbieders uiteen. Voor bijvoorbeeld een kapot scherm op de Ipad2 kun je rekenen op reparatiekosten van rond de €100-€130 euro.

Wanneer je oplader afgebroken is en in je Ipad is blijven zitten is reparatie wel een groot risico. In 50% van de gevallen breekt het glas wanneer de Ipad opengemaakt wordt. Vaak is dit op eigen risico. De prijs van je iPad reparatie is dan ineens een stuk hoger.

Geplaatst in Geen categorie