iPhone accessoires

 

Hieronder hebben we enkele iPhone Apple accessoires voor u opgesomd.

iPhone oordopjes

Deze oordopjes doen niet onder voor de duurdere. Ze brengen hoogwaardig geluid en de iPhone oortjes zitten bovendien erg prettig. Telefoon accessoires.

 

Docking stations en iPhone autoladers

Omdat u de iPhone voor meerdere doeleinden gebruikt en de telefoon bovendien veel vasthoudt, kan het heerlijk zijn om hem soms even neer te leggen. Maar hoe bekijkt u dan dat ene filmpje? Een iPhone docking station is hiervoor een uitkomst. U plaatst uw smartphone in het docking station, waar u de telefoon kunt blijven gebruiken en hij tevens opgeladen wordt. Voor de iPhone zijn er zelfs carkits om in uw auto te plaatsen. Deze iPhone houder plaatst u in uw auto-zo belt u altijd veilig.

 

Camera accessoires

Met een smartphone is iedereen fotograaf. De iPhone is voorzien van een uitstekende camera. Voor de iPhone gebruiker zijn er veel opties om deze hobby wat extra glans te geven, zoals een statief om de telefoon in te plaatsen, een losse zoom lens of een visoog lens.

 

Gaming controllers

Op uw iPhone is het leuk spelletjes spelen, maar wat kan het lastig zijn om alle toetsen én de game zelf vanaf een toestel te handhaven. Het beeld is klein, evenals de toetsen. Met een externe controller bent u van dit probleem af: het beeld van uw telefoon kan voluit benut worden voor de game. De Smartphone game controllers zijn naar uw handen gevormd en liggen lekker in de hand.

Getagd met ,
Geplaatst in Blog