De keuze tussen iPhone en Samsung

Veel mensen vinden het lastig om een keuze te maken tussen een iPhone of een Samsung en dus ook tussen Apple of Android. Het verschil zit hem vaak in de persoonlijke kwestie voor de aanschaf, maar er zijn ook wel een aantal wezenlijke verschillen tussen de toestellen. Wij zullen u hiervan op de hoogte brengen en ervoor zorgen dat u te allen tijde een passend toestel zal aanschaffen.

Besturingssystemen

De Apple en Android besturingssystemen verschillen wezenlijk van elkaar. Het gaat hierbij voornamelijk om het gebruiksgemak van beide systemen. Wilt u een systeem wat u makkelijk begrijpt en waar de functies gemakkelijk te vinden zijn? Dan is het kopen van een iPhone geschikter. Bent u wat technischer ingesteld en heeft u geen problemen met het in gebruik nemen van een nieuw en onbekend besturingssysteem? Dan kan het voor u ook zeer aantrekkelijk zijn om een Samsung toestel en dus een Android aan te schaffen. De keuze hiervoor ligt geheel bij uw persoonlijke wensen en behoeften voor het gebruik van een toestel. Bekijk uw persoonlijke kennis, ervaring en intuïtie en maak aan de hand hiervan een beslissing.

Vlekken op de telefoon

Bij de aanschaf van een Samsung moet u er rekening mee houden dat er gemakkelijk vlekken op de voor- en achterkant van de telefoon komen. Dit komt door het gebruik van het zogenaamde ‘Gorilla Glass’. Op de voorkant van de iPhone zullen ook wel zo nu en dan vlekken komen, maar de achterkant zal te allen tijde vetvrij zijn door het gebruik van aluminium.

Totaalplaatje

Het totale beeld van beide toestellen is verschillend. Apple en de iPhone richten zich op alle facetten van wat een smartphone tegenwoordig in moet houden. Het design, het gebruiksgemak en het besturingssysteem. Bij een Android en dus een Samsung zijn de aandachtspunten toch vooral gericht op de kracht van het besturingssysteem. Hierbij richten zij zich meer op het computer gedeelte van de smartphone.

Geplaatst in Geen categorie