Sim only abonnement voor iPhone en Samsung vergelijken

Veel consumenten kiezen voor een ouder model iPhone of Samsung, zodat de kosten voor het toestel meevallen. Een nieuwe iPhone of Samsung kost vaak al snel enkele honderden euro’s, waardoor deze toestellen zonder een abonnement bijna niet te betalen zijn. Kiest u voor een ouder model, dan kunt u deze telefoon combineren met een sim only abonnement. Zoals de naam van dit type abonnement al doet vermoeden, betaalt u hierbij alleen voor het tegoed wat u vooraf kiest. Er bestaan tal van verschillende soorten sim only abonnementen, waardoor u een grote mate van flexibiliteit wordt geboden bij het kiezen van uw sim only abonnement.

 

Om nooit teveel te betalen voor uw sim only abonnement en het tegoed wat u in uw abonnement opneemt, is het sterk aan te raden om sim only abonnementen voor een iPhone en Samsung vooraf te vergelijken.

 

Online sim only abonnementen vergelijken

 

Sim only vergelijken met bijvoorbeeld een abonnement inclusief toestel kunt u online doen via een van de vele vergelijkingstools. In een vergelijkingstool voert u in welke iPhone of Samsung u wilt hebben, het aantal belminuten en mobiele data wat u maandelijks verwacht te verbruiken, enzovoorts. Op basis van deze gegevens zal de vergelijkingstool voor u bepalen of het interessanter is om te kiezen voor een sim only abonnement met een los toestel, of juist een abonnement inclusief toestel.

 

Een abonnement met toestel is vaak voordeliger bij nieuwe modellen smartphones en bij een groot maandelijks verbruik van belminuten en mobiele data.

 

Voordelen van een sim only abonnement

 

Een sim only abonnement brengt verschillende voordelen met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan de flexibiliteit die geboden wordt! U kunt het tegoed van uw sim only abonnement maandelijks verhogen, als bijvoorbeeld blijkt dat u meer internet of belt met uw iPhone of Samsung. Bij het afsluiten van het abonnement kiest u uw tegoed.

Geplaatst in Geen categorie