Samsung Galaxy Note 3 blijft razend populair toestel

Ondanks dat de Samsung Galaxy Note 3 al bijna een jaar oud is, is het toestel nog steeds razend populair onder vele gebruikers. Dit komt mede omdat het toestel beschikt over uitstekende specificaties. Het toestel kan hierdoor nog steeds erg goed mee met de huidige generatie smartphones.

Design Samsung Galaxy Note 3

De behuizing van de Samsung Galaxy Note 3 is net als vrijwel alle Samsung Galaxy toestellen gemaakt van plastic. Door de aluminium randen aan de zijkanten en de kunstleren achterkant heeft het toestel wel een strakkere uitstraling dan bijvoorbeeld de Samsung Galaxy Note 2. Bovendien ligt het toestel door de kunstleren achterkant erg lekker in de hand. Scherm Samsung Galaxy Note 3

Het scherm van de Samsung Galaxy Note 3 is met 5,7 inch een weer een stuk groter als die van zijn voorganger. De resolutie bedraag 1920 x 1080 pixels en hiermee is de pixeldichteid van het scherm 386 ppi. Net als vele andere Galaxy toestellen beschikt ook de Samsung Galaxy Note 3 over een Super AMOLED scherm. De details op het scherm worden door de hogere pixeldichtheid mooi helder en duidelijk weergegeven.

Hardware Samsung Galaxy Note 3

Onder de motorkop heeft de Samsung Galaxy Note 3 een krachtige 2.3 GHz quadcore Snapdragon 800 processor en 3GB aan werkgeheugen. Dit zorgt er voor dat het toestel lekker soepel werkt en dat je gemakkelijk en snel tussen apps kunt schakelen. Het opslaggeheugen van de Samsung Galaxy Note 3 bedraagt 16GB en deze is uit te breiden met een SD kaart van maximaal 64GB.

Verder heeft de Samsung Galaxy Note 3 een mooie 13 megapixel camera waarmee je in zowel donkere als lichte omstandigheden uitstekende foto’s kunt maken. Daarnaast is het ook mogelijk om video’s te maken in 4K resolutie.

De accucapaciteit van de Samsung Galaxy Note 3 bedraagt 3200 mAh en hiermee kan het toestel ongeveer een dag mee bij normaal gebruik.

Software Samsung Galaxy Note 3

De Samsung Galaxy Note 3 is standaard uitgerust met Android 4.3 (Jelly Bean). Inmiddels is er al een update verschenen naar de nieuwste Android 4.4.2. KitKat versie. In de nieuwe KitKat versie is met name het uiterlijk flink aangepast. Het ziet er allemaal iets simpeler en schoner uit als eerder versie van Android. Daarnaast zorgt de nieuwe update voor een verbeterde batterijduur Prijzen Samsung Galaxy Note 3

De Samsung Galaxy Note 3 is momenteel nog verkrijgbaar bij vele online en lokale telecomwinkels. De losse toestelprijs varieert van €479 tot €529. Het goedkoopste Samsung Galaxy Note 3 abonnement is momenteel €32,00 per maand inclusief 150 minuten en 500MB internet.

Geplaatst in Geen categorie