iPhone 6: slaat Apple terug ten opzichte van Android?

iPhones zijn altijd populair geweest en zullen dat voorlopig ook wel blijven. Toch was er de laatste jaren steeds meer gemor te horen onder de fans van Apple. Wat betreft schermgrootte bleef de iPhone ver achter bij de concurrenten die met steeds grotere exemplaren op de markt kwamen. Met de komst van de iPhone 6 lijkt Apple eindelijk te hebben geluisterd naar haar mokkende fans en zullen ze met liefde weer hun iPhone 6 kopen.

De iPhone 6, eindelijk een groot scherm

Apple moet zich toch wel zorgen hebben gemaakt. Je hoorde steeds meer geluiden van Applegebruikers die vanwege de schermformaten de overstap naar een Androidtoestel maakten. Met de iPhone 6 brengt Apple eindelijk een smartphone op de markt die zich kan meten met vergelijkbare toestellen van bijvoorbeeld Samsung, Sony of LG. Wil je je iphone 6 verkopen dan zijn daar vele opties voor zoals marktplaats.

Apple stort zich op de phabletmarkt

Met een scherm van 4,7 inch biedt de iPhone 6 een scherm van formaat waar je goed mee uit de voeten kan. Apple doet daar zelfs nog een schepje bovenop door met een nog groter model te komen: de iPhone 6 Plus. Deze iPhone heeft een scherm van maar liefst 5,5 inch. Hiermee stort Apple zich op de snel groeiende markt van de phablets, waar Samsung al langer furore maakt met zijn Note-toestellen.

Het lijkt dus dat Apple op tijd het licht heeft gezien en zijn achterstand op de concurrentie gaat dichten. Vanaf 26 september zijn de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus verkrijgbaar in Nederland. Dan zullen we zien of mensen massaal voor de Apple phablet zullen gaan.

Geplaatst in Geen categorie