Galaxy S5 uitblinker van Samsung

De Samsung Galaxy S5 blinkt werkelijk in alles uit. De smartphone is door Samsung gemaakt met als uitgangspunt dat de eindgebruiker er van alles mee kan doen. Met Google’s mobiele besturingssysteem Android krijg je een heldere, mooie vertoning op het prachtige beeldscherm van de Samsung Galaxy S5. Naast een prachtige vertoning op het beeldscherm krijg je ook nog eens de mogelijkheid om gebruik te maken van een uitstekende camera. Verder is de Samsung Galaxy S5 uitgerust met een vingerafdrukscanner en een hartslagmeter. Alles aan het toestel wijst er op dat Samsung het gemaakt het voor de eindgebruiker. De consument blijkt de Galaxy s5 te waarderen. Dit blijft wel aan het aantal abonnementen wat er in combinatie met dit toestel besteld is bij erkende telecom bedrijven! Ook worden er steeds meer losse toestellen besteld.

 

Slechts een kleine upgrade van het vorige topmodel

 

Ondanks dat het toestel in alle opzichten beter is geworden is het slechts een kleine upgrade van de Galaxy S4. Vooral het design van de smartphone is vrijwel identiek, Samsung heeft alleen nieuwe kleuren uitgebracht en de achterkant voorzien van een nieuw reliëf. De vingerafdrukscanner en de hartslagmeter zijn leuke toevoegingen maar of ze ook daadwerkelijk nut hebben is maar de vraag. Vooral de vingerafdrukscanner laat te wensen over want het is voor veel gebruikers moeilijk te begrijpen hoe het precies werkt. Het is eigenlijk best simpel maar het is een totaal andere manier dan dat Apple gebruikt bij de iPhone. Ondanks de mindere werking van de vingerafdrukscanner van de Galaxy S5 blijft het een toestel die je aandacht zal grijpen.

 

Gericht op de eindgebruiker

 

Als eerste ziet het toestel er ontzettend goed uit, het presteert zeer goed en het heeft je alles te bieden waarvoor je het nodig hebt in het dagelijkse leven. Het toestel is niet echt vooruitstrevend en dat is ook de meest gehoorde kritiek op de Samsung Galaxy S5. Veel Galaxy liefhebbers hadden veel liever gezien dat het toestel echt revolutionair zou zijn maar dat is niet het geval. Het begint al bij het chassis van het toestel. Het chassis is niet uit metaal gemaakt en dat hadden wij als Samsung liefhebbers op ons verlanglijstje staan. Toch grijpt de Galaxy S5 de aandacht omdat het toestel er wel gewoon enorm goed uitziet ondanks dat het een kleine upgrade is ten opzichte van de Galaxy S4.

 

Verbluffend scherm en handige batterij besparingsmodus

 

De smartphone heeft een 5,1 inch en het is verbluffend helder. Doordat het beeldscherm automatisch de lichtsterkte analyseert past het zelf de helderheid aan, zo kun je overal waar je bent genieten van het verbluffende 5,1 inch beeldscherm van de Samsung Galaxy S5. Waar Samsung altijd goed in is geweest is de camera en de functies hiervan. De nieuwe Samsung Galaxy S5 maakt nog heldere foto’s door de toevoeging van HDR. Neem eenvoudig de mooiste foto’s op welk moment dan ook. Met de camera van de Galaxy S5 mis je nooit meer een actiemoment want het heeft supersnelle autofocus. Wat wel vooruitstrevend is bij de Galaxy S5 is dat je nooit meer met een lege batterij hoeft te zitten. Door de toevoeging van de Ultra Power Saving Mode zal je nog langer plezier hebben van je laatste batterij percentages. Schakel je deze functie in dan schakelt het beeldscherm over in zwart-wit modes en het schakelt alle overbodige functies uit. Je mist nu nooit meer dat belangrijke telefoontje of sms’je.

 

Verkoopadviesprijs enorm gedaald sinds de lancering

 

De Samsung Galaxy S5 is al enige tijd in Nederland verkrijgbaar en de prijs van het toestel is aanzienlijk gedaald sinds de lancering van de smartphone. De verkoopadviesprijs is nu nog eens gedaald door de komst van de Samsung Galaxy S5 Plus. Het toestel is identiek aan de standaard Galaxy S5 het heeft alleen een nieuwe chipset waardoor het ondersteuning biedt voor 4G+ netwerken waardoor je nog sneller mobiel kunt internetten. Wil je goedkoop een Samsung Galaxy S5 kopen? Sla dan nu je slag!

Geplaatst in Geen categorie