Geruchtenmolen op volle toeren voor de Samsung Galaxy S6

De Samsung Galaxy S6 moet het vlaggenschip van 2015 voor Samsung worden. Het toestel is nog niet officieel aangekondigd maar als Samsung door telt dan ligt het voor de hand dat het toestel de naam Samsung Galaxy S6 gaat heten. Ondanks dat het toestel nog niet officieel door het Zuid-Koreaanse bedrijf is aangekondigd zijn er veel geruchten met betrekking tot het vlaggenschip van 2015. Bij een vlaggenschip van een smartphone fabrikant is dit gebruikelijk want de consument wil natuurlijk nieuws lezen over wat ze mogelijk kunnen verwachten als Samsung het nieuwe toestel gaat aankondigen. Sommige geruchten komen van een betrouwbare bron en andere komen van een anonieme bron, maar omdat het om geruchten en speculaties gaat moet er altijd rekening gehouden worden met het feit dat de kans aanwezig is dat het gerucht geen kern van waarheid heeft. Wij hebben de geruchten voor de Samsung Galaxy S6 voor jou op een rijtje gezet. Wil u direct meer lezern. Open dan deze link: http://www.samsunggalaxys6abonnement.net/

 

Beeldscherm van de Galaxy S6

 

De Galaxy S6, het vlaggenschip van 2015 van Samsung krijgt naar verluid een beeldscherm tussen de 5,1 en 5,5 inch. Het beeldschermformaat van de Galaxy S6 zou absoluut niet groter worden dan 5,5 inch want anders komt het in de buurt van de Galaxy Note 4 die net begin september aangekondigd is. Het ligt voor de hand dat het beeldscherm van de Galaxy S6 een hogere resolutie krijgt dan die van de Galaxy S5. Het is goed mogelijk dat Samsung de Galaxy S6 uitrust met een Quad HD scherm uitgerust gaat worden. Een Quad HD scherm heeft een resolutie van 2560 bij 1440 pixels dit in tegenstelling tot een Full HD scherm die maar een schermresolutie heeft van 1920 bij 1080 pixels. Er zijn analisten die voorspellen dat Samsung geen gebruik gaat maken van een Quad HD scherm omdat het nauwelijks waarneembaar is en het beeldscherm heeft enorm veel energie nodig en dat gaat ten koste van de levensduur van de batterij. Op de website www.samsunggalaxys6kopen.com leest u meer over de te verwachten specificaties van dit toestel!

 

Het design gaat volledig op de schop

 

De telleurstelling was groot dit jaar bij de Samsung Galaxy S5 want het toestel was wederom niet voorzien van een metalen behuizing. Dit lijkt dit jaar te gaan veranderen bij de Galaxy S6. Naar verluid wordt de Samsung Galaxy S6 het eerste vlaggenschip van Samsung die volledig een metalen behuizing heeft. Het is eigenlijk al wel duidelijk dat dit gaat gebeuren want Samsung heeft de Galaxy Alpha en de Galaxy Note 4 ook al voorzien van een metalen behuizing. Een nadeel van een metalen behuizing is dat de Samsung Galaxy S6 nooit een flexibele smartphone kan zijn. Het kan wel zijn dat Samsung hier een andere manier voor gaat hanteren zoals alleen het toepassen van een flexibel scherm in plaats van een flexibele smartphone.

 

Android 5.0 Lollipop en 4GB werkgeheugen

 

Google heeft nog niet zo lang geleden Android 5.0 Lollipop gepresenteerd en het ligt voor de hand dat de Samsung Galaxy S6 standaard voorzien wordt van Google’s nieuwe mobiele besturingssysteem. Met de komst van Android 5.0 is het voor het eerst mogelijk om 4GB werkgeheugen aan te spreken en hierdoor is de verwachting dat de Samsung Galaxy S6 uitgerust zal worden met 4GB werkgeheugen of zelfs met 5GB werkgeheugen. De verwachting qua processor is dat Samsung voor het eerst een 64-bit octacore-processor gaat gebruiken. Met een dergelijke processor is het mogelijk¬† om nog sneller apps te laten laden en andere programma’s te laten draaien. Samsung heeft de kennis in huis voor het produceren van 64-bit chips want Samsung produceert de 64-bit chips ook voor concurrent Apple.

 

Verwachtingen van de Galaxy S6

 

  • 5,3 inch Super AMOLED Display met Quad HD resolutie
  • Octacore-processor 64-bit
  • 4GB werkgeheugen
  • Vingerafdrukscanner
  • IP67 certificering
  • 18 en 5 megapixel camera
Geplaatst in Geen categorie