Telefoonhoesje kopen: kiezen uit verschillende modellen

U wilt een trendy telefoonhoesje kopen die uw telefoon uiteraard ook goed beschermt. Bij het aanschaffen van een nieuwe hoes heeft u de keuze uit een aantal modellen. Het materiaal van deze hoesjes is in de meeste gevallen anders. De verschillende hoesjes voor een telefoon kunt u hieronder met elkaar vergelijken.

Siliconen hoesjes

De siliconen beschermhoesjes zijn misschien wel het meest populair. Deze telefoonaccessoires zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en met diverse opdrukken. Het beeldscherm wordt redelijk goed beschermd, doordat het telefoonhoesje net over de rand loopt. Het siliconenmateriaal zorgt er ook nog eens voor dat de hoes anti-slip is, waardoor uw mobieltje niet snel uit uw handen zal vallen.

Flip-cases van leder

Een ander veel verkocht product is de lederen flip-case. Met deze telefoonhoes wordt de mobiele telefoon meestal in zijn geheel beschermd. Het scherm wordt namelijk bedekt door een flap. Leer is kwalitatief goed materiaal en u kunt dan ook verwachten dat een lederen flip-case langer tijd meegaat.

Plastic telefoonhoesjes

De plastic telefoonhoesjes lijken qua uiterlijk op de siliconen hoesjes. Het verschil is echter dat een hoes gemaakt van siliconen een stuk harder is. Met een plastic telefoonhoesje is het scherm van uw telefoon vaak ook niet goed beschermd.

Beschermhoesjes van hout

Misschien lijkt het vreemd om een beschermhoesje te kopen die gemaakt is van hout, maar het geeft uw telefoon een natuurlijk en hip uiterlijk. Daarnaast is hout natuurlijk ook zeer stevig materiaal, waardoor het een goede bescherming is voor uw telefoon.

Aluminium cases

Een aluminium case geeft uw mobiele telefoon een moderne aanblik. Deze hoezen bestaan over het algemeen enkel uit een backcover. Vaak is dit telefoonhoesje aan de bovenkant afgewerkt met een rubberen laagje dat over de rand van het beeldscherm valt. Zo is uw beeldscherm toch nog enigszins beschermd!

Geplaatst in Geen categorie